Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit

FOLLOW ME

Instagram

Blog

Home  /  Masonry   /  Vilkas näyttelykesäkuu

Vilkas näyttelykesäkuu

Kesäkuussa taidettani voi nähdä peräti kolmessa näyttelyssä!

Aivan uunituoreita kokeiluja voi nähdä Galleria Harhan viimeisessä näyttelyssä (4.-29.6.2014), sillä valitettavasti joensuulainen Galleria Harha lopetttaa. Tämä ei ole kuitenkaan pelkästään huono uutinen, sillä Taideydistys Harha aikoo lisätä muuta toimintaansa, kun yhdityksen voimavarat eivät mene enää gallerian pyörittämiseen. Hyvä Harha! Mitä vaan voi siis olla odotettavissa. Viimeinen näyttely on varmasti runsaudessaan näkemisen arvoinen.

Olen mukana Lumipalloefektissä eli Pohjois-Suomen biennaalissa, joka järjestetään tällä kertaa Rovaniemellä Korundissa ja Arktikumin gallerioissa 12.6.–28.9.2014. Kuraattorina toimi Laura Köönikkä.

Lisäksi tuoreimmat akvarellini voi nähdä Kainuu väreissä -näyttelyssä, Helsingissä, Akvart Galleriassa.

Kädenjälkeni näkyy myös tuoreissa julkaisuissa: Uusi Särö -lehti on ilmestynyt numerolla Ihminen ja kone. Olen kuvittanut siihen Thomas Pynchonin esseen “Onko ok olla luddiitti?” jonka on suomentanut Samuli Björninen. Oulun ylioppilaslehti Ylkkäriin tein vappuhaalarimerkin, joka sopii kyllä (juopottelu)tilanteeseen kuin tilanteeseen. Osa kuvituksista on Galleriassa 2014.