Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit

FOLLOW ME

Instagram

Blog

Home  /  Masonry   /  Talviuni Galleria Aarnissa Espoossa 4.3.2017 saakka

Talviuni Galleria Aarnissa Espoossa 4.3.2017 saakka

Teoksiani on esillä Galleria Aarnissa minun ja Elina Strandbergin yhteisessä Talviuni-näyttelyssä 7.2.–4.3.2017. Näyttelyä voi etenkin ilta-aikaan ihmetellä myös ulkoapäin, sillä Heikintorilla sijaitsevassa Galleria Aarnissa on iso näyteikkuna, josta valaistua hämärään tilaan suunniteltua näyttelyämme voi katsella koska vain. Galleria Aarnin sivuilta löytyy tarkempi info. Tässä näyttelyn tiedote:

Talviuni

Meillä on itse asetettu tehtävä: Kuvittele elämä – aineellista energia

Miksi uneksia elämästä, kun hetkeen tarttumisen ja täysillä elämisen mantra vaikuttaa enemmän olevan aikamme hokema? Olemme kuitenkin toistuvasti päätyneet kuvittelemaan elämää ja sen rajoja, ja kertomaan myös tarinoita niiden tuolta puolen. Tutkimme laajempia perspektiivejä, sillä niiden avulla aukeavat uudet näkökulmat myös pieniin ja arkisiin asioihin. Jokaiselle meistä tekee hyvää tutkimusmatkailla toisinaan oman arkitodellisuutensa ulkopuolelle, sillä matkalla usein ajautuu kohtaamaan myös itsensä.

Jos ajattelemme elämää energiana, tarkat rajat katoavat samalla. Voimme puhua vain aineesta tai aineettomasta. Teoksemme ovat tähän mennessä asettuneet jonnekin yksilöteosten ja dialogista syntyneen yhteisinstallaation välimuotoon. Viime aikoina meitä kumpaakin on kiinnostanut kohteet joiden olemassaolo on lähes aineeton. Niitä kuvaamaan kokeilimme hyvin hauraita ja läpikuultavia materiaaleja.

Myös Galleria Aarnin installaatiot koostuvat näistä aineksista: elämällä ja henkiolennoilla leikittelevästä teemasta, teosten kerroksellisuudesta, läpikuultavista ja kevyistä materiaaleista ja valon ja varjon voimasta.

Olemme tehneet kollegoina yhdessä taideprojekteja vuodesta 2013. Yhteisnäyttelyjämme on ollut Galleria Huudossa Helsingissä 2013, Galerie Pleikussa Berliinissä helmikuussa 2016, 2016 Rånäsin linnan kesänäyttelyssä Tukholman lähellä ja ensi kesänä 2017 Taidekeskus Mältinrannassa Tampereella. Asumme eri puolilla Suomea, mutta olemme yhteydessä somen kautta. Kommentoimme toistemme teoskuvia ja käymme vuoropuhelua, aivan kuten jos työskentelisimme vierekkäisissä työtiloissa.

ripustuskuva Aarnista

ripustuskuva Aarnista

Suojelenko kipinää?