Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit

FOLLOW ME

Instagram

Blog

Home  /  Masonry   /  Yksityisnäyttely Joka tapauksessa otan sinut Galleria 5:ssa 10.5.-4.6.2023

Yksityisnäyttely Joka tapauksessa otan sinut Galleria 5:ssa 10.5.-4.6.2023

Pitkästä aikaa minulla on yksityisnäyttely oululaisessa Galleria 5:ssa. Näyttelyssä nähdään missä kohtaa tällä hetkellä painin akvarellityöskentelyn parissa. Tässä näyttelyn aika lyhytsananainen tiedote:

Joka tapauksessa otan sinut on Anni Arffmanin akvarelleista koostuva näyttely, jolla on juurensa surussa siitä, että ihmislaji on mitä on, ja että taimillemme jää mitä jää. Se on näyttely, jonka lehdet kurkottavat kuvitelmaan maailmasta, jossa olemme vain muisto. Mutta millä tapaa meitä muistelisivat kasvit tai meri?

Näyttelyn esteettisenä vaikuttimena toimivat keskiaikaiset uskonnolliset ja kasvitieteelliset kuvitukset ja niiden humoristisenakin näyttäytyvä konkretia. Taiteilijaa on kiehtonut myös yritys tehdä akvarellimaalausta suuressa koossa ja näyttelyssä nähdään viimeisimmät kokeilut sen parissa. Akvarellia on perinteisesti pidetty kukkamaalarien hempeänä lajina, ja tämän näyttelyn myötä hempeys ehkä hieman varisee, mutta kukkamaalaus jatkaa elämäänsä vielä toistaiseksi.

Voisin kertoa pidemminkin näyttelystäni, mutta tuntuu että olen vielä hieman prosessin keskellä ja tulen jatkamaan akvarellin ja teeman ympärillä näyttelyn jälkeenkin. Mutta tervetuloa katsomaan prosessia tässä kohtaa!

Lisätietoa galleriasta täältä ja näyttelyn fb-tapahtuma .

Anni Arffman: Taimet, yksityiskohta,akvarelli, 120 x 300 cm, 2023