Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit

FOLLOW ME

Instagram

Blog

Home  /  Masonry   /  Kuvittamani Metsänväen kesäpuuhat -satukirja on julkaistu

Kuvittamani Metsänväen kesäpuuhat -satukirja on julkaistu

Olen tehnyt kuvitukset maailman  ympäristöpäivänä 5.6.2022 julkaistuun Anna-Liisa Pohjolan kirjoittamaan Metsänväen kesäpuuhat -satukirjaan. Joten infoa täällä roimasti myöhässä, mutta kirja on yhä ihana ja sitä voi ostaa suoraan kustantajalta BoD:lta https://www.bod.fi/kirjakauppa/metsaenvaeen-kesaepuuhat-anna-liisa-pohjola-9789528064909 Jos asut samalla paikkakunnalla kuin minä (eli Oulussa) voit tiedustella kirjaa myös suoraan minulta sähköpostilla arffman.anni@gmail.com . Minulla ei ole resursseja postitella kirjoja, mutta voidaan sopia nouto, jos pääset hakemaan kirjan työhuoneeltani. Kirjan visuaalisesta maailmasta löytyy kiva näyte Instagram-sivultani.

Kirjailija kuvailee teostaan näin:

Metsänväen kesäpuuhat on suunnattu lapsille 3-vuotiaista eteenpäin ja se soveltuu hyvin myös ääneenlukijalle. Lapsi kaipaa hektisen elämän vastakohdaksi rauhallisesti soljuvia tarinoita, mieluiten sylissä kuunneltuina. Eläintarinoiden kautta lapsi voi innostua tutustumaan eläinten touhuihin ja näkemään luontoa eläinten kannalta.

Näissä tarinoissa myös kateus hipaisee, ulkopuolisuuden tunne vaivaa, kohdataan kiusaamista, ja näistä selvitään. Eläinmaailmassa on maahanmuuttoa, joka saadaan lopulta sujumaan neuvottelemalla. Joukkovoima yhdistää mielenosoituksessa, kun omaa aluetta, kotia uhataan.

Eläimet järjestävät lukuisia erilaisia tapahtumia ihan muuten vaan. Yhdessä oleminen ja tekeminen tuovat iloa. Metsässä on myös salaperäisyyttä ja keijukaiset putkahtelevat tapahtumiin yllättäen.

 

Anni Arffman: jänis puolustaa kotimetsää

Anni Arffman: siili puolustaa metsää

Anni Arffman: mustarastaat saapuu

Anni Arffman:Jänisten kilpajuoksu